Lectuurwerk

Lectuurevangelisatie

Waar doe je het voor?

Heeft het allemaal wel zin? Gooien de mensen de bladen niet rechtstreeks bij het oude papier? Ik bedoel, mensen willen toch niets meer met God en Jezus te maken hebben. Dus waarom al die moeite? Wij geloven dat mensen die Jezus niet kennen in een verloren positie leven en daarom willen we hen graag vertellen en laten lezen over Jezus, de Bijbel en geloven. De reden hiervoor is dat ze een eerlijke kans krijgen om een goede keuze te kunnen maken. Een keuze die niet alleen maar gebaseerd hoeft te zijn op de eenzijdige informatie die de wereld aanbiedt, maar ook op de informatie die de Bijbel aanreikt.

De strategie

Daarom hebben we de strategie ontwikkeld om elke brievenbus die we bezoeken, en dat zijn er op dit moment ruim 2000 per maand, minimaal een jaar lang van een krantje te voorzien. Een klein aantal geeft heel concreet aan het blad niet te willen ontvangen. Anderen vertellen, in gesprekken die je zo af en toe met hen in hun tuin hebt, dat ze de krantjes/bladen regelmatig lezen, en van de meerderheid hoor je nooit iets. Maar ook zij krijgen een jaar lang elke maand het evangelie onder ogen en worden er op die manier 12 maal mee geconfronteerd; wie weet…..?

Iets voor u?

Wij werken op dit moment met acht vrijwilligers in vier plaatsen in Nederland en België. Omdat wij geloven dat veel christenen best een uurtje per maand willen vrijmaken voor dit belangrijke werk, en wij op zoek zijn naar uitbreiding van het Lectuurteam, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen kijken op welke manier u het beste kunt meehelpen. U mag overigens zelf bepalen hoeveel, en welke adressen, en in welke plaats u wilt bezorgen.

Aanmelden/info

Als u wilt meehelpen vragen wij u om minimaal een jaar beschikbaar te stellen; omdat we trouw willen zijn. Nee, het zal waarschijnlijk niet zo zijn dat er duizenden tot geloof gaan komen, maar dat is ook niet onze verantwoordelijkheid. voor meer informatie en/of opgeven kunt u bellen of mailen met OR,
zie Contact OR.

Evangeliseren is:
Getuigen In de kracht van de Heilige Geest en  het werk voor God doen en de resultaten aan Hem overlaten!