Gent

Mensen met passie voor Jezus hebben passie voor mensen!

06-01-2023                                                                                Folder Gent 2023

‘LETS GO TO GENT!’

U kunt zich vanaf nu opgeven voor dit project dat loopt van
ZATERDAG 15 T/M ZATERDAG 22 JULI 2023

Doelstelling actie Gent:
Mensen uit alle lagen van de bevolking informeren over en in contact brengen met het christelijk geloof.

Hoe doen we dat?

In de gesprekken die meestal spontaan ontstaan als we de mensen een gratis kopje koffie aanbieden, proberen we hen aan het denken zetten over de zin van het leven.
We vertellen hen  die vastgelopen zijn in deze maatschappij dat ze bij en met Jezus een nieuwe start mogen en kunnen maken.
Mensen die honger hebben eten geven, mensen die geen of weinig kleren hebben te kleden en mensen die dorst hebben drinken geven.
In navolging van Jezus op zoek gaan naar verloren mensen. Mensen opzoeken daar waar ze zijn, ze helpen en zo in woord en daad iets van de liefde van Jezus laten zien aan de wereld.
Jonge christenen helpen groeien in hun geloof, zodat ze kunnen opgroeien tot mensen die leven uit het geloof en dus een getuige zijn.
Evangeliseren is plaats nemen in de leerschool van de Heilige Geest om gebouwd te worden in je eigen geloof.
Mensen die in Jezus gaan geloven in contact brengen met plaatselijke gemeenten of met een gemeente in de plaats waar iemand woont, werkt of in het park slaapt.

Er is niets  mooier dan te kunnen werken voor het Koninkrijk van God? Geef je dus snel op.

Jouw bijdragen in de kosten zijn € 140,00 all in.

Als de financiën een probleem zijn, neem je contact op met Aart Elbertsen van Operation Rescue klik HIER of bel met 0655132670

Opgeven
Op de pagina PROJECTEN vindt je de link Opgeven Acties.                                                                     06-01 2023
 Klik Hier