Actueel

Lees deze pagina en ook de informatie onder elke link zorgvuldig door! Het helpt u om geinformeerd te blijven over de bediening van Operation Rescue.

Actueel-gebed september 2021

100x 3 words                   Nieuwe begroting 2020 2021                    Planning 2021 

Actueel Nieuw project Tulapia

standaardform-pubplicht-anbi-algemeen-ib1101z1folorg

Fondswerving-en-verzamelen     overeenkomst_period_gift_in_getrita

Nieuw

Als het mogelijk is vanwege Covid19 en D.V. gaan we van 27 oktober t/m 12 november naar Roemenië! We gaan daar het Kindertehuis Casa Ioana in Botosanie bezoeken en voedselpakketten uitdelen. We gaan ook op bezoek in het kindertehuis Tulapia in Lunca Muresului.
We hebben ook ook een bezoek aan het voedselproject van John Fracker in Viile Tecii op het programma staan.
Indien mogelijk willen we ook een bezoek aan het dorp Haranglab brengen en voedselpakketten uitdelen. Maar dat is alleen mogelijk als we een tolk kunnen vinden. We vragen uw gebed voor deze reis? Ook zoeken we sponsors voor deze reis?

 


 

Ontdek op deze pagina de diverse manieren waarop u het werk van Operation Rescue kunt ondersteunen!
Hier leest u ook het laatste nieuws over activiteiten en getuigenissen, zie bovenstaande links!
Helaas is het bakproject tijdelijk gestopt! Daarom hebben we de vrijmoedigheid om in plaats van een taart te bestellen een maal per jaar op uw verjaardag en die van ue gezinsleden dekostprijs van een taart over te maken voor de projecten in Roemenië. 
Het nummer is: NL96RABO0348479654 t.n.v. Operation Rescue: bestemt voor Roemenië.

We hebben onze hulp nu verplaatst naar Botosanie en Bistrita en Lunca Muresului
In Botosanie sponsoren we wekelijks 30 gezinnen met Brood en Voedsel. In het Huis CASA IOANA in Botosanie sponsoren we elke maand 17 kinderen á € 10,- is € 170,- per maand. Het huis wordt geleid door Cristi en zijn vrouw Alina,
hij is ook verantwoordelijk voor het distibueren van brood en hulpgoederen voor de 30 gezinnen, maar ook voor heel veel Roma gezinnen in de wijde omtrek van Botosani

In Bistrita zijn John en zijn vrouw Rita verantwoordelijk voor het uitdelen van het voedsel en de hulpgoederen, in de dorpen rondom Bistrita.
Zelf wonen ze in Viile Tecii.Binnen hun gezin sponsoren we één kind dat door hen geadopteerd is. 
John en Rita werken bij de Stichting OUR LIVE MISSION. In dit dorp sponsoren wij elke maand 50 gezinnen met gratis brood en het regelmatig uitdelen van  hulpgoederen en een voedselpakket.

In Lunca Muresului sponseren we het kindertehuis “TULAIA”

Brood- en voedselprojecten in  Botosanie en Bistrita. We willen graag aan zoveel mogelijk gezinnen elke week gratis brood, aardappelen en voedsel voor de kinderen en voor volwassenen  geven. Hoeveel mensen we kunnen helpen en hoeveel we kunnen geven is afhankelijk van de donaties die voor de projecten binnenkomen. 

Voor € 150,00  kunnen we 30 gezinnen een maand lang wekelijks gratis  2 broden geven. Het is bij lange na niet genoeg, maar beter iets dan niets!
De transporten met hulpgoederen kosten € 45, 00 per cm³. Een voedselpakket kost gemiddeld € 25,00.  Alles bij elkaar gaat het om grote bedragen , iets in de orde van grote  € 13.000 – € 14,000,- per jaar.

We weten en geloven dat als God het huis niet bouwt wij tevergeefs werken; we zijn in alles afhankelijk van Jezus en het werk van de Heilige Geest. Daarom durven we in vrijmoedigheid te vragen: mag God u inschakelen in het werk in Zijn Koninkrijk?


Hoe kunt u ons helpen?
Dagelijks gebed = dagelijks bidden voor het werk en de medewerkers  van OR  (zie actueel gebed boven aan deze pagina)
in Nederland/België/ en in Roemenië
Nieuw -200 x  3 plus minus 24 maanden of langer elke maand € 3,00 (100 x 3) (projecten Roemenië)
Twee jaar elke maand  € 30- per maand  (projecten Roemenië)

Eenmalige gift € …..,…. (projecten Roemenië)
Maandelijkse gift € …..,….. door u zelf te bepalen (projecten Roemenië)
Eenmalige of maandelijkse gift € ….. voor de lopende onkosten (Algemeen werk code 3)
U kunt ook een gift overmaken via bovenstaande QR code

U mag uw  financiële  bijdrage  overmaken naar rekeningnummer
NL96RABO034 84 79 654 t.n.v. Operation Rescue : Roemenië of code 3