Objectlessen

Het is een wetenschappelijk feit dat we wat we met onze ogen zien het beste kunnen onthouden.

Het gebruik van visuele hulpmiddelen tijdens godsdienstlessen en tijdens de zondagse eredienst is niet echt gebruikelijk. Maar het gebruik van objectlessen helpt de Bijbelse principes beter uit te leggen. En u zult merken dat de aandacht aanmerkelijk groter is. Het s de bedoeling dat de mensen leren de principes van de Bijbel toe te passen in de praktijk van alle dag. In een aantal workshops willen we u graag helpen een aantal vaardigheden te oefenen en toe te passen.

Tijdens een workshop behandelen we bijvoorbeeld, werken met moduleer ballonnen, vouwen en knippen van en een A4-tje en de krant, creatief met touw, het gebruik van een papieren zak, tafeltennisballen, water enz. . Ook komt er een stukje assertiviteitstranig aan de orde. Creativiteit help mee om de gemeente actief en vrijmoedig te maken!

Want het is juist in deze tijd belangrijk dat de boodschap van Jezus gebracht wordt aan een wereld die steeds verder los van God komt, een wereld die verloren ligt in schuld. Wij christenen moeten de wereld (de mensen) opnieuw confronteren met de liefde van Jezus en zijn rechtvaardigheid. Veel mensen zijn wanhopig op zoek en weten niet waar ze het vinden moeten; wij zijn de schatbewaarders die rijkelijk van de schat mogen uitdelen aan alle mensen
Daarom worden we graag door u uitgenodigd om in uw gemeente een workshop te komen geven. U kunt natuurlijk ook een interkerkelijke groep christenen uitnodigen om een workshop te volgen.

Stuur ons een email en informeer naar de mogelijkheden.
Om de kosten hoeft u het niet te laten: want de Here voorziet!