Workshops

1. Communicatie:
De communicatieworkshop biedt vaardigheden en inzichten om effectief te communiceren, zowel binnen de organisatie als bij het delen van het evangelie. Deelnemers leren hoe ze hun boodschap helder en inspirerend kunnen overbrengen.

Lees meer…


2. Uitleg evangelie:
Deze workshop richt zich op het begrijpelijk en toegankelijk uitleggen van het evangelie aan anderen. Deelnemers krijgen tools en technieken om de kernprincipes van het geloof duidelijk en boeiend over te brengen.

Lees meer…


3. Persoonlijke getuigenis:
In de workshop “Persoonlijke getuigenis” leren deelnemers hoe ze hun eigen geloofsverhaal kunnen delen op een authentieke en inspirerende manier. Dit helpt om anderen te raken en betrekken.

Lees meer…


4. De plaats van gebed:
Deze workshop benadrukt het belang van gebed in evangelisatie. Deelnemers verkennen verschillende vormen van gebed en ontdekken hoe gebed een krachtig instrument kan zijn bij het delen van hun geloof.

Lees meer…


5. Objectlessen:
De workshop “Objectlessen” laat deelnemers zien hoe alledaagse voorwerpen kunnen worden gebruikt om geloofsconcepten en bijbelse principes te illustreren. Dit maakt het delen van het evangelie interactief en boeiend.

Lees meer…


6. Ballonnen:
In de “Ballonnen” workshop leren deelnemers creatieve manieren om ballonnen te gebruiken als visuele hulpmiddelen om bijbelse lessen en principes te illustreren. Dit maakt het delen van het evangelie speels en boeiend.

Lees meer…


7. Goochelen:
De “Goochelen” workshop introduceert goocheltechnieken die kunnen worden gebruikt om bijbelse verhalen en principes op een verrassende en gedenkwaardige manier te presenteren. Goochelen kan een krachtig instrument zijn om de aandacht te trekken en de boodschap te versterken.

Lees meer…


Deze workshops zijn ontworpen om deelnemers uit te rusten met praktische vaardigheden en creatieve benaderingen om het evangelie te delen en anderen te inspireren in hun geloofsreis.