Communicatie

Dit zijn feiten!

Het is een wetenschappelijk feit dat we het beste kunnen onthouden wat we met onze ogen zien.

Helder en duidelijk communiceren is de basis van een goed gesprek. Het gebruik van visuele hulpmiddelen tijdens godsdienstlessen en tijdens de zondagse eredienst is niet echt gebruikelijk. Maar wel duidelijk aan te bevelen. Het gebruik van objectlessen helpt de Bijbelse principes beter uit te leggen en de aandacht vast te houden. U zult ervaren dat de aandacht aanmerkelijk groter is. Het is de bedoeling dat de mensen leren de principes van de Bijbel toe te passen in de praktijk van alle dag.
Workshops

In enkele workshops willen we u graag helpen een aantal vaardigheden te oefenen en toe te passen. Maar ook voor het werken op straat is het gebruik van hulpmiddelen om contact te maken aan te raden. Ook daaraan besteden we tijdens een Wokshop aandacht.

Tijdens een workshop behandelen we bijvoorbeeld:

  • werken met moduleerballonnen
  • vouwen en knippen van een A4-tje en de krant
  • creatief met touw
  • het gebruik van een papieren zak
  • tafeltennisballen,
  • water enz.
  • het schetsbord

Ook komt er een stukje assertiviteitstraining aan de orde. Creativiteit helpt mee om de gemeente actief en vrijmoedig te maken! Want het is juist in deze tijd belangrijk dat de boodschap van Jezus gebracht wordt aan een wereld die steeds verder los van God komt, een wereld die verloren ligt in schuld. Wij christenen moeten de wereld (de mensen) opnieuw confronteren met de liefde van Jezus en zijn rechtvaardigheid.

Dat vraagt in heel veel gevallen een verandering van onze dagelijkse leefstijl. Een christen is een levende getuige van en voor het Koninkrijk van God.
Veel mensen zijn wanhopig op zoek naar rust, bevrijding, acceptatie en weten niet waar ze het moeten zoeken.
Wij, Gods kinderen zijn de schatbewaarders die rijkelijk van de schat mogen uitdelen aan alle mensen.
Daarom worden we graag door u uitgenodigd om in uw gemeente een workshop te komen geven. U kunt natuurlijk ook broeders zusters van een andere gemeente/kerk uitnodigen om mee te komen doen..

Stuur ons een email en informeer naar de mogelijkheden.