Doneren

Ontdek op deze pagina de diverse manieren waarop u het werk van Operation Rescue kunt ondersteunen!

Helaas is het bakproject tijdelijk gestopt! Daarom hebben we de vrijmoedigheid om u voor te stellen, in plaats van zo nu en dan een taart te bestellen, eenmaal per jaar op uw verjaardag en die van uw gezinsleden de kostprijs van een taart over te maken voor de projecten in Roemenië. Een taart kost €10,50.

Het nummer is: NL96RABO0348479654 t.n.v. Operation Rescue: bestemt voor Roemenië.

Onze Brood-, Voedsel- en sponsorprojecten zijn in Botosanie, Bistrita en Lunca Mureșului

In Botosanie sponsoren we wekelijks 35 gezinnen met Brood, Voedsel en Boter en eenmaal per maand een fles olie. In het Huis CASA IOANA in Botosanie sponsoren we elke maand 17 kinderen  . Het huis wordt geleid door Cristie en zijn vrouw Alien. Cristie is ook verantwoordelijk voor het distribueren van brood, voedsel en hulpgoederen voor de 35 gezinnen, maar ook voor heel veel Roma gezinnen in de wijde omtrek van Botosanie.

In Bistrita zijn John en zijn vrouw Rita verantwoordelijk voor het uitdelen van het voedsel en de hulpgoederen, in de dorpen rondom Bistrita, 40 gezinnen.

In Lunca Mureșului sponseren we het kindertehuis “TULAPIA” en met ingang van 1 maart 2022 tot eind ……. . ook krijgen 51 mensen elke week een brood van 1200 gram . En we sponsoren Orphanage Home TULAPIA. 
Brood- en voedselprojecten: We willen graag aan zoveel mogelijk gezinnen elke week gratis brood, aardappelen en voedsel voor de kinderen en voor volwassenen geven. Hoeveel mensen we kunnen helpen en hoeveel we kunnen geven is afhankelijk van de donaties die voor de projecten binnenkomen.
De transporten met hulpgoederen kosten € 50, 00 per m³. Een voedselpakket kost gemiddeld € 30,00. Alles bij elkaar gaat het om grote bedragen , iets in de orde van grote € 14.000 – € 15,000,- per jaar.

We weten en geloven dat als God het huis niet bouwt wij tevergeefs werken; we zijn in alles afhankelijk van God en het werk van de Heilige Geest. Daarom durven we in vrijmoedigheid te vragen: mag God u inschakelen in het werk in Zijn Koninkrijk?

Hoe kunt u helpen?

Dagelijks gebed = dagelijks bidden voor het werk en de medewerkers van Operation Rescue.

  • Eenmalige gift voor: projecten Roemenië
  • Maandelijkse gift door u zelf te bepalen waarvoor
  • Periodieke Gift? Klik hier om het document te downloaden.
  • Deelname aan het 100 x 10 project
  • Maandelijkse gift voor de lopende onkosten of vervanging bus: met de vermelding:
    Algemeen werk code 3 .
    U kunt een gift overmaken via de QR code of via onderstaand rekeningnummer

U mag uw financiële bijdrage ook overmaken naar rekeningnummer
NL96RABO034 84 79 654 t.n.v. Operation Rescue : Roemenië of code 3