Wij zijn op zoek naar mensen die een warm hart hebben voor de minderbedeelden. Mensen die iemand willen motiveren, inspireren en aansporen om te volharden. Om zo hun leven  en het leven van hun familie te veranderen: van uitzichtloos naar uitzicht. Uitzicht op een betere toekomst in het hier en nu, maar ook voor hun eeuwige toekomst. Door hen financieel een steuntje in de rug te geven, laat je zien dat je je inzet om te doen wat Jezus ons geleerd heeft: Heb je naaste lief als jezelf!

In woord en daad Jezus laten zien in je dagelijkse omgang met mensen en in het bijzonder naar hen die het alleen niet kunnen en die Jezus nodig hebben: Wil jij in de naam van Jezus de helpende hand bieden om te bidden en te geven?

U kunt alleen ondersteunen of met een groep, zie de folder! Hieronder kunt u zich aanmelden en voor meer informatie neemt u contact op met Aart Elbertsen – 0655132670.

Bijvoorbeeld over welk meisje uw support nog nodig heeft. U kunt natuurlijk ook een deel van het bedrag dat een meisje per maand nodig heeft sponsoren, dan kunt u denken aan bijvoorbeeld € 25,00,  € 50,00, € 75,00 of €100,00 .  Lees hier eerst de folder en vul daarna het contactformulier hieronder in!

    Ja: ik/wij willen één van de meisjes die in Casa Ioana in Botosanie wonen helpen om hun toekomst en die van hun familie te verbeteren.

    Bedrag* €.....