Assen

Elk jaar, al vele jaren zijn in Assen de wereldberoemde TT-races. In de week voorafgaande aan de dag van de wedstrijden komen duizenden mensen naar Assen om te genieten van het grote motorspektakel. Velen logeren op geïmproviseerde campings in het weiland bij de boeren. Door de week zijn ze vaak in de stad om om boodschappen te doen of om gewoon wat rond te slenteren.

En daar komen wij in beeld. We zijn de hele week van woensdag t/m vrijdagnacht met een team van vrijwilligers in het centrum aanwezig om te proberen deze mensen aan te spreken en een praatje over geloven met ze te maken.

Om met hen in contact te komen maken we gebruik van het schetsbord, ballonnen en andere creatieve middelen. Heb jij gelegenheid en tijd om een weekje mee te komen doen meld ja dan aan via deze site, onder de link projecten vind je de link opgeven projecten.

Deelname is helemaal gratis en er wordt een gastgezin voor je geregeld. Voor meer informatie stuur je een mail naar Operation Rescue, vul onderstaand formulier in of bel met 06 55 13 26 70.

  Project(en)*

  GentAssen

  Achternaam*:

  Voornaam*:

  Geslacht

  manvrouw

  Gehuwd?

  Janee

  Gemeente/kerk*:

  Adres*:

  Postcode*:

  Woonplaats*:

  Telefoon:

  Mobiel:

  E-mail*:

  Geboortedatum*:

  Geboorteplaats*:

  Opmerking of vraag:

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.