Een gratis Bijbel voor iedereen, dat is Gods plan voor de Achterhoek! Heb jij visie voor evangelisatie en zoek je een zinvolle besteding voor één vrije zaterdag per maand?

Backpacken in de Achterhoek
Meer dan zeventien jaar geleden is de visie ontstaan om een speciale uitgave van het Nieuwe Testament voor de Achterhoek te laten drukken. In samenwerking met het toenmalige
‘Regioteam voor de Achterhoek.

Na veel overleg en informatieavonden in (2006) een groot aantal plaatsen in de Achterhoek, konden we de eerste druk naar de drukker sturen. (zie linker boek op de foto). Van deze uitgave zijn  drie drukken geweest, 8000 exemplaren zijn gratis weggegeven. We hebben inmiddels al heel veel dorpen en steden bezocht. Dit jaar (2024)  was de 4e druk van 1000 stuks op en moest er een nieuwe druk komen. Ondanks het feit dat de financiën voor een nieuwe druk nog niet rond waren hebben we in vertrouwen en in gebed  opnieuw 1000 Bijbel besteld. Inmiddels zijn er voldoende gelden om de 5e druk en de daabij behorende inlegvellen te betalen. God zorgt!

Mensen zijn blij en verbaasd dat ze zomaar een Bijbel aangeboden krijgen, een Bijbel met de titel Het Boek ‘Veur de Achterhoek’. Anderen willen er niets van weten, maar velen hebben in het verleden een Boek aangenomen. Inclusief de 4e druk van 1000 stuks hebben 9000 Bijbels  hun weg gevonden naar mensen die meer over God en zijn Zoon Jezus wilden weten. Het is dus zeker zinvol. In april 2024 starten met het aanbieden  5e druk van 1000 stuks.  Kunt u, wilt u ons helpen deze deur-aan-deur aan te bieden? De Bijbel is gratis.

Inmiddels is Neede afgerond  en we hebben,  voorzover we weten, elk huis en haar bewoners benaderd met het aanbod van een gratis ‘Boek veur de Achterhoek’. Op 4 mei 2024 gaan we in samenwerking met de plaatselijke kerken starten in Vorden.

U  kunt ons financieel helpen om dit mooie werk te kunnen blijven doen. Uw gift is welkom op: NL96RABO 034 8479 654 t.n.v. Operation Rescue, met de vermelding: Bacpacken.

Hiernaast kunt u ook direct doneren, scan de QR code en doneer!

 Wilt u praktisch meehelpen door mee te gaan de Bijbels aan te bieden?
Neem dan contact op met Aart Elbertsen 0655-132670 of stuur een mail naar
rescuepeople@operation-rescue.org