EEN NIEUW PROJECT (Update augustus 2023)

Dit zijn de kinderen en volwassenen die op dit moment om de een of andere reden in TULAPIA wonen.

De namen:
Szabo Istvàn
Etves Julia
Varga Zoltan
Burcsa Zuzska
Nagy Ferencz
Nagy Adam
Kozi Timea
Kozi Szilard
Nagy Angela
Nagy
Magdolna
Tero Pop Jànos
Szabo Tibor

Katinka Bartha Barkos

Tulapia is geen christelijk tehuis, maar Jezus is geen vreemde in huis. Ik heb in het verleden vaak ’s avonds creatieve Bijbelstudie aan de kinderen mogen geven. Omdat de kinderen in het algemeen tweetalig zijn, ze spreken Roemeens en Hongaars en de Hongaarse taal beter beheersen dan het Roemeens regelde Katinka een Hongaarse tolk die mijn verhaal vertaalde van het Engels naar het Hongaars. We hebben alle kinderen die er toen woonden, het tweede jaar dat we daar kwamen, een Kinderbijbel in het Hongaars mogen geven.

Inmiddels wonnen er weer andere kinderen en ook aan hen willen we graag het evangelie brengen!

Na de Covid-periode zijn we vorig jaar (2022) weer in Tulapia geweest en het verhaal van het overleven tijdens die periode gehoord. Het was, financieel gezien, bijna het einde van een fantastisch mooi initiatief om kinderen te helpen. Met steun van een bank die ondanks de vooruitzichten een lening gaf hebben ze het overleeft. Katinka ziet dit echt als hulp van God!
U kunt meehelpen dit project te ondersteunen door: Een eenmalige gift over te maken U kunt ook een maandelijkse gift geven. U kunt ook een collecte in uw gemeente organiseren.

U kunt uw bijdrage overmaken naar het rekeningnummer van Operation Rescue, dit maakt uw gift belasting aftrekbaar. U moet er duidelijk bij vermelden: Bestemd voor het project “Tulapia”

Het nummer van Operation Rescue is NL96RABO0348479654.

Wij zorgen dan voor de rest.
Operation Rescue – Aart Elbertsen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 augustus 2023